Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tésztát forró, sós, olajos vízben készre főzzük. A szószhoz 3-4 evőkanál olajat forrósítunk, majd a szeletekre vágott hagymát üvegesre pirítjuk benne. Hozzáadjuk a fokhagymát és a pirospaprikát, amelyet csak pár másodpercig pirítunk, hogy elkerüljük a paprika megkeseredését. Ezután ráhelyezzük a darált húst, és alaposan megpirítjuk. Amikor a hús megfőtt, ízesítjük 1 kiskanál sóval és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Tukora Melinda
Beküldte: 2013.01.03.

Hozzávalók

Elkészítése

A tésztát forró, sós, olajos vízben készre főzzük.

A szószhoz 3-4 evőkanál olajat forrósítunk, majd a szeletekre vágott hagymát üvegesre pirítjuk benne. Hozzáadjuk a fokhagymát és a pirospaprikát, amelyet csak pár másodpercig pirítunk, hogy elkerüljük a paprika megkeseredését. Ezután ráhelyezzük a darált húst, és alaposan megpirítjuk. Amikor a hús megfőtt, ízesítjük 1 kiskanál sóval és borssal, vagy használhatunk csípős fűszerkeveréket is. Felöntjük paradicsomlével, majd amikor felforr, belemorzsoljuk a leveskockát. Néhány percig még forraljuk, miközben gyakran kevergetjük, majd levesszük a tűzről.

A tésztát a kelleténél kicsit puhábbra főzzük, hogy jól felszívja a szószt, így még ízletesebb lesz az étel.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Tukora Melinda
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is