Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Bolognai ragu recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 0,5 kg darált hús
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 evőkanál olaj
  • 0,5 liter paradicsomlé
  • 1 teáskanál petrezselyemzöld
  • 1 mokkáskanál oregánó
  • 1 mokkáskanál bazsalikom
  • só
  • bors

Elkészítése

A felhevített olajon üvegesre pirítjuk az apróra kockázott hagymát, majd hozzáadjuk a húst és lepirítjuk.

Mikor lepirítottuk a husit, hozzáadjuk a paradicsomlevet és a fűszereket, majd összefőzzük. A paradicsomlé sűrűségétől függ, hogy kell-e majd még hozzá víz.

Főtt tésztával, reszelt sajttal tálaljuk, de nagyon finom tejföllel is.

https://receptneked.wps.hu/egytaletelek/bolognai-ragu/