Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pörkölt, tokány, pecsenye

Borjúpörkölt újhagymával, tejfölös uborkasalátával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1,5 kg borjúhús (vegyes részekből) 2 közepes nagyságú hagyma zsír pirospaprika 2 szem paradicsom só bors ételízesítő majoránna fokhagymakrém újburgonya uborka tejföl ecet só Elkészítése: Felkockázzuk a húst, ezután megmossuk. A hagymát megpucoljuk és felrakjuk, zsiradékon megpirítjuk. A pirospaprikát, a paradicsomot és a fűszereket is beletesszük, majd később a húst. Összekeverjük és egy kis […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
5 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Toth Csilla
Beküldte: 2015.01.18.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1,5 kg borjúhús (vegyes részekből)
  • 2 közepes nagyságú hagyma
  • zsír
  • pirospaprika
  • 2 szem paradicsom
  • bors
  • ételízesítő
  • majoránna
  • fokhagymakrém
  • újburgonya
  • uborka
  • tejföl
  • ecet


Elkészítése:

Felkockázzuk a húst, ezután megmossuk. A hagymát megpucoljuk és felrakjuk, zsiradékon megpirítjuk. A pirospaprikát, a paradicsomot és a fűszereket is beletesszük, majd később a húst.

Összekeverjük és egy kis vizet öntünk alá. Lefedjük és puhára főzzük.

Közben az újburgonyát sós vízben megfőzzük.

Az uborkasalátát is elkészítjük. Megpucoljuk, legyaluljuk, sózzuk, öntünk rá ecetet. Kevergetjük és mielőtt tálalnánk kinyomjuk az uborkalevét, és tejfölt teszünk rá.

Ha kell még tehetünk rá ecetet. Attól függ ki mennyire savanyúan szereti.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Toth Csilla
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is