A zöldségkeveréket és a nagyobb kockákra vágott vöröshagymát kevés zsiradékon megpároljuk.
A halfiléket enyhén megsózzuk, majd 10 perc állás után leitatjuk róluk a nedvességet. Lisztbe forgatjuk, és zsiradékban mindkét oldalukat készre sütjük. A megsült halszeleteket félretesszük.
A visszamaradt zsiradékhoz hozzáöntjük a bort, felforraljuk, majd hozzáadjuk a tejszínnel simára kevert lisztet, és az egészet összeforraljuk, amíg sűrű mártást kapunk.
Egy jénai tál aljára elterítjük a párolt zöldségeket, ráhelyezzük a sült halszeleteket, majd leöntjük a mártással. 200 fokos sütőben kb. 25 percig sütjük.
Ezután rászórjuk a reszelt sajtot, és visszatesszük annyi időre, amíg a sajt szépen ráolvad.
Tálalás előtt apróra vágott petrezselyemzölddel megszórjuk.