Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkét megmossuk, majd feldaraboljuk. A hagymát megpucoljuk, kockára vágjuk, és olajon megdinszteljük. Amikor a hagyma üvegesre párolódott, hozzáadjuk a feldarabolt csirkét. Megsózzuk, megborsozzuk, hozzáadjuk a megmosott petrezselymet, a megpucolt, apróra vágott fokhagymát, a majorannát és a babérleveleket, valamint néhány karika paprikát is belekeverünk. Amikor a csirke megfőtt, hozzáadjuk a borsót és a pirospaprikát. Egy […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
dorkubebi
Beküldte: 2013.01.01.

Hozzávalók

Elkészítése

A csirkét megmossuk, majd feldaraboljuk. A hagymát megpucoljuk, kockára vágjuk, és olajon megdinszteljük. Amikor a hagyma üvegesre párolódott, hozzáadjuk a feldarabolt csirkét. Megsózzuk, megborsozzuk, hozzáadjuk a megmosott petrezselymet, a megpucolt, apróra vágott fokhagymát, a majorannát és a babérleveleket, valamint néhány karika paprikát is belekeverünk.

Amikor a csirke megfőtt, hozzáadjuk a borsót és a pirospaprikát. Egy kis paradicsomsűrítményt is belekeverünk, hogy ízesebb legyen.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
dorkubebi
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is