Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Borsos tokány zöldborsóval recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 50 dkg sertéslapocka
  • 25 dkg zöldborsó
  • 1 kiskanál őrölt pirospaprika
  • 1 db paradicsom
  • 1 db zöldpaprika
  • fokhagyma
  • Ételízesítő
  • majoránna
  • olaj
  • só
  • bors
Borsos tokány

Elkészítése

Az olajat felmelegítem, beleteszem a hús, majd sózom, borsozom, hozzáadom a majoránnát, kevés piros paprikát, ételízesítőt, a zöldborsót és vízzel felengedem. A húst puhára főzöm. Közben hozzáadom a karikára vágott paprikát és paradicsomot. Amikor puhára főtt a hús rizzsel és sült burgonyával tálalom.

https://receptneked.wps.hu/egytaletelek/borsos-tokany-zoldborsoval/