Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg csirkemáj 7 dkg sűrített paradicsom 1 csapott mokkáskanál szárított bazsalikom 15 dkg rizs 10 dkg reszelt sajt petrezselyem só, bors, majoranna olaj a sütéshez Elkészítése: Egy kevés olajon megpirítottam a rizst a kuktában, felöntöttem másfélszer annyi vízzel, amennyi a rizs mennyisége, sóztam és lezártam a kuktát. Az első sípolásnál lezártam és hagytam […]

Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Pirianyo
Beküldte: 2016.04.23.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemáj
  • 7 dkg sűrített paradicsom
  • 1 csapott mokkáskanál szárított bazsalikom
  • 15 dkg rizs
  • 10 dkg reszelt sajt
  • petrezselyem
  • só, bors, majoranna
  • olaj a sütéshez


Elkészítése:

Egy kevés olajon megpirítottam a rizst a kuktában, felöntöttem másfélszer annyi vízzel, amennyi a rizs mennyisége, sóztam és lezártam a kuktát.

Az első sípolásnál lezártam és hagytam párolódni.

Amikor megpárolódott hozzákevertem a reszelt sajtot, megborsoztam. A paradicsom pürét egy kevés vízzel felhígítottam, bazsalikommal ízesítettem és összeforraltam.

A kockára vágott csirkemájat majorannával és borssal megfűszereztem és bő forró olajban kisütöttem.

A sajttal összekevert riszt vizezett koronaformába simítottam és kitöltöttem (nekem szilikon kuglóf formám van) a formát.

A közepébe halmoztam a sült májat és a végén leöntöttem a forró paradicsomszósszal, petrezselyemmel megszórtam.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Pirianyo
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is