Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Brassói

Sertés receptek

Brassói apró pecsenye

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Elkészítés A húst laskára vágjuk, és két evőkanál forró olajban barnára pirítjuk. Ha a színe már szép sötét, megsózzuk, megborsozzuk, és majoránnával gazdagon meghintjük. Egy kevés vízzel felengedjük, a leveskockával ízesítjük, és lefedve jó puhára pároljuk. Közben bő, forró olajban kisütjük a burgonyát, amelyet ugyanakkora laskára vágunk fel, mint a húsdarabokat. A puha húst zsírjára […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.02.02.

Elkészítése

Elkészítés

A húst laskára vágjuk, és két evőkanál forró olajban barnára pirítjuk. Ha a színe már szép sötét, megsózzuk, megborsozzuk, és majoránnával gazdagon meghintjük. Egy kevés vízzel felengedjük, a leveskockával ízesítjük, és lefedve jó puhára pároljuk. Közben bő, forró olajban kisütjük a burgonyát, amelyet ugyanakkora laskára vágunk fel, mint a húsdarabokat. A puha húst zsírjára sütjük, az alaposan lecsepegtetett burgonyát beletesszük, néhány percig együtt pároljuk, hogy a krumpli megpuhuljon, végül a pirospaprikával meghintjük. Alaposan összekeverjük, és ecetes savanyúsággal körítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is