Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Brassói apró pecsenye recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Elkészítés

A húst laskára vágjuk, és két evőkanál forró olajban barnára pirítjuk. Ha a színe már szép sötét, megsózzuk, megborsozzuk, és majoránnával gazdagon meghintjük. Egy kevés vízzel felengedjük, a leveskockával ízesítjük, és lefedve jó puhára pároljuk. Közben bő, forró olajban kisütjük a burgonyát, amelyet ugyanakkora laskára vágunk fel, mint a húsdarabokat. A puha húst zsírjára sütjük, az alaposan lecsepegtetett burgonyát beletesszük, néhány percig együtt pároljuk, hogy a krumpli megpuhuljon, végül a pirospaprikával meghintjük. Alaposan összekeverjük, és ecetes savanyúsággal körítjük.

https://receptneked.wps.hu/egytaletelek/brassoi-apro-pecsenye/