Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az olajat felhevítjük, majd megdinszteljük rajta az apróra vágott vöröshagymát és a reszelt fokhagymát. Hozzáadjuk a kockára vágott húst, sóval, borssal és majoránnával ízesítjük. A húst fedő alatt pároljuk, és ha szükséges, kevés vizet adunk hozzá, hogy ne kapjon oda. Addig főzzük, amíg a hús megpuhul, és a szaftja kissé besűrűsödik. Tálaláshoz frissen sütött krumplit […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Balog Erika
Beküldte: 2013.03.11.

Hozzávalók

Elkészítése

Az olajat felhevítjük, majd megdinszteljük rajta az apróra vágott vöröshagymát és a reszelt fokhagymát. Hozzáadjuk a kockára vágott húst, sóval, borssal és majoránnával ízesítjük. A húst fedő alatt pároljuk, és ha szükséges, kevés vizet adunk hozzá, hogy ne kapjon oda. Addig főzzük, amíg a hús megpuhul, és a szaftja kissé besűrűsödik.

Tálaláshoz frissen sütött krumplit kínálunk mellé.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Balog Erika
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is