Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Brassói

Egytálételek

Brassói aprópecsenye

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja (vagy szűzpecsenye ) 1 fej vöröshagyma 5-6 gerezd fokhagyma só, bors, fűszerpaprika 2 ek olaj burgonya olaj Elkészítése: Az olajt felforrósítjuk, hozzáadjuk a felkockázott hagymát. Sózzuk és üvegesre pirítjuk. A húst szeleteljük, csíkokra vágjuk majd hozzáadjuk a hagymához, addig pirítjuk amíg kifehéredik. Amikor a hús levet enged, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
mary101
Beküldte: 2013.12.21.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 60 dkg sertéstarja (vagy szűzpecsenye )
  • 1 fej vöröshagyma
  • 5-6 gerezd fokhagyma
  • só, bors, fűszerpaprika
  • 2 ek olaj
  • burgonya
  • olaj


Elkészítése:

Az olajt felforrósítjuk, hozzáadjuk a felkockázott hagymát. Sózzuk és üvegesre pirítjuk. A húst szeleteljük, csíkokra vágjuk majd hozzáadjuk a hagymához, addig pirítjuk amíg kifehéredik. Amikor a hús levet enged, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a fokhagyma felét, és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Fedő alatt kb 20 percig pároljuk.

Ez alatt a burgonyát megtisztítjuk, hasábokra esetleg kockákra vágjuk és olajban kisütjük, lecsepegtetjük. Levesszük a fedőt a húsról, kicsit magasabb fokozatra kapcsoljuk a tűzhelyet, és kevergetés mellett elforraljuk a levét. Levéve a tűzről pirospaprikával megszórjuk, belereszeljük a fokhagyma másik felét, és visszatesszük még egy picit a tűzhelyre. Sűrűn kevergetjük, vigyázzunk, nehogy a paprika leégjen, mert akkor keserű lesz az étel.

Utólag még ízesíthető sóval, borssal. A sült burgonyával tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
mary101
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is