Elkészítése
Hozzávalók:
- 1 kg sertéscomb
- 3 darab vöröshagyma
- 5 gerezd fokhagyma
- 100 g füstölt szalonna
- 350 ml paradicsomszósz
- só
- bors
- majoránna
- 2 darab leveskocka
Elkészítése:
Vágjuk kockára a húst, szalonnát, vöröshagymát. Egy nagyobb lábasban zsírjára sütjük a szalonnát, a hagymát üvegesre pirítjuk és hozzáadjuk a húst.
A húst fehéredésig pörköljük majd hozzátesszük a préselt fokhagymát. Egyet forralunk rajta, hozzátesszük a paradicsomszószt. Ha kevés a lé, felöntjük egy kis vízzel, majd hozzáadjuk a leveskockákat.
Megsózzuk, borsozzuk, megszórjuk majoránnával és lassú tűzön készre főzzük. Sült krumplival tálaljuk.

