Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Brassói

Egytálételek

Krumplis egytálételek

Brassói aprópecsenye felturbózva

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A sertéscombot és a szalonnát tetszés szerint kockákra vagy csíkokra vágjuk. A burgonyát meghámozzuk és felkockázzuk, a vöröshagymát és fokhagymát apróra vágjuk, a paprikát vékony csíkokra szeleteljük. A szalonnát kipirítjuk, majd rádobjuk a vöröshagymát, és üvegesre dinszteljük. Hozzáadjuk a fokhagyma háromnegyedét, majd a húst is. Sóval, borssal, egy csipet majoránnával ízesítjük, és mindig csak kevés […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.07.29.

Hozzávalók

Elkészítése

A sertéscombot és a szalonnát tetszés szerint kockákra vagy csíkokra vágjuk. A burgonyát meghámozzuk és felkockázzuk, a vöröshagymát és fokhagymát apróra vágjuk, a paprikát vékony csíkokra szeleteljük.

A szalonnát kipirítjuk, majd rádobjuk a vöröshagymát, és üvegesre dinszteljük. Hozzáadjuk a fokhagyma háromnegyedét, majd a húst is. Sóval, borssal, egy csipet majoránnával ízesítjük, és mindig csak kevés vizet hozzáadva, saját levében pároljuk puhára.

Ha a hús már puha, belekeverjük a paradicsompürét és a paprikacsíkokat, rövid ideig együtt pirítjuk. Végül hozzáadjuk a maradék fokhagymát, elkeverjük, de már nem főzzük tovább.

A burgonyát közben bő olajban aranybarnára sütjük, majd leszűrjük, és a kész húshoz forgatjuk.

Uborkasalátával tálalva kínáljuk. Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is