Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Brassói édesburgonyával recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 500 g szűzpecsenye
  • 1 fej vöröshagyma
  • 0,5 fej fokhagyma (vagy 1 cs fokhagyma granulátum)
  • 1 evőkanál olaj
  • chili ízlés szerint
  • füstölt szalonna ízlés szerint
  • 2 db közepes méretű édesburgonya
  • olaj a sütéshez

Elkészítése

A húst megtisztitjuk és felkockázzuk.

A szalonnát a hagymával alaposan összedinszteljük. Hozzáadjuk a húst, amit puhára főzünk és fűszerezünk ízlés szerint. Amikor már puha, akkor jól lepiritjuk.

Az édesburgonyát megtisztítjuk, felkockázzuk, majd kisütjük forró olajban. A végén hozzáadjuk a húshoz.

Forrón tálaljuk.

https://receptneked.wps.hu/egytaletelek/brassoi-edesburgonyaval/