Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymákat megtisztítjuk, az egyiket apró kockára, a másikat vékony csíkokra vágjuk. Kevés zsiradékon üvegesre pároljuk őket. A húst megmossuk, csíkokra vágjuk, majd a pirított hagymára tesszük. Sózzuk, borsozzuk, és fedő alatt, időnként megkeverve pároljuk. Amikor a hús már félig puha, hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot, a paprikát, a zöldborsót, valamint a szeletekre vágott fokhagymát. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.07.10.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymákat megtisztítjuk, az egyiket apró kockára, a másikat vékony csíkokra vágjuk. Kevés zsiradékon üvegesre pároljuk őket. A húst megmossuk, csíkokra vágjuk, majd a pirított hagymára tesszük. Sózzuk, borsozzuk, és fedő alatt, időnként megkeverve pároljuk.

Amikor a hús már félig puha, hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot, a paprikát, a zöldborsót, valamint a szeletekre vágott fokhagymát. Tovább főzzük, míg a hús majdnem teljesen megpuhul. Ekkor hozzáadjuk a felnegyedelt cseresznyepaprikát és a felcsíkozott csemegeuborkát, majd néhány perc alatt készre főzzük.

Az étel csípősségét ízlés szerint szabályozzuk, de akkor a legfinomabb, ha csak enyhén pikáns, így érvényesülnek legjobban az ízek.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is