Elkészítése
Apróra vágott vöröshagymával megpároljuk a darált húst, amelyet ízlés szerint befűszerezünk. Hozzáadjuk az előkészített gombát, és addig pároljuk, amíg megpuhul. Félretesszük, és elkészítjük a besamel mártást: világos vajas rántást készítünk, majd forró tejjel felengedjük, és sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük. Miután kész, hűvös helyen pihentetjük.
Egy őzgerinc formát zsírral kikenünk, majd kibéleljük az előre szeletekre vágott sonkával. A sonkára helyezzük a gombás-darált húsos ragut. A ragu tetejére ráhelyezzük az előzőleg megfőzött brokkolit. A brokkolira ráöntjük a kész, pihentetett besamellt, és megszórjuk reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt kissé megpirul.
Köretként szalmaburgonyát és kockaburgonyát kínálunk hozzá.
Jó étvágyat!
