Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Apróra vágott vöröshagymával megpároljuk a darált húst, amelyet ízlés szerint befűszerezünk. Hozzáadjuk az előkészített gombát, és addig pároljuk, amíg megpuhul. Félretesszük, és elkészítjük a besamel mártást: világos vajas rántást készítünk, majd forró tejjel felengedjük, és sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük. Miután kész, hűvös helyen pihentetjük. Egy őzgerinc formát zsírral kikenünk, majd kibéleljük az előre szeletekre vágott […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.04.22.

Hozzávalók

Besamelhez

Tetejére

Elkészítése

Apróra vágott vöröshagymával megpároljuk a darált húst, amelyet ízlés szerint befűszerezünk. Hozzáadjuk az előkészített gombát, és addig pároljuk, amíg megpuhul. Félretesszük, és elkészítjük a besamel mártást: világos vajas rántást készítünk, majd forró tejjel felengedjük, és sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük. Miután kész, hűvös helyen pihentetjük.

Egy őzgerinc formát zsírral kikenünk, majd kibéleljük az előre szeletekre vágott sonkával. A sonkára helyezzük a gombás-darált húsos ragut. A ragu tetejére ráhelyezzük az előzőleg megfőzött brokkolit. A brokkolira ráöntjük a kész, pihentetett besamellt, és megszórjuk reszelt sajttal.

Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt kissé megpirul.

Köretként szalmaburgonyát és kockaburgonyát kínálunk hozzá.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is