Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2 kg burgonya 3 db tojás 3 ek liszt 2 db kisebb fej fokhagyma őrölt bors só vegeta 1 ek piros paprika étolaj a sütéshez Elkészítése: A burgonyát meghámozzuk majd lereszeljük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a többi fűszert illetve a tojást és jól összekeverjük. Levet fog ereszteni viszont a fűszereket jól magába szívja, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Erzsébet Bán
Beküldte: 2014.11.22.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 kg burgonya
  • 3 db tojás
  • 3 ek liszt
  • 2 db kisebb fej fokhagyma
  • őrölt bors
  • vegeta
  • 1 ek piros paprika
  • étolaj a sütéshez


Elkészítése:

A burgonyát meghámozzuk majd lereszeljük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a többi fűszert illetve a tojást és jól összekeverjük.

Levet fog ereszteni viszont a fűszereket jól magába szívja, Ezután kézzel gombócokat nyomkodok belőle úgy, hogy a levétől megszabadítsam és olajban szép pirosra sütöm.

[box style=”info”]Én több fokhagymát tettem bele mert szeretjük. Aki sokallja kevesebb is elég természetesen.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Erzsébet Bán
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is