Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vöröshagymát finomra vágjuk, és olajon üvegesre pirítjuk. Rátesszük a darált húst, és lassan párolni kezdjük. Közben a burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, és felkarikázzuk. Vajban megpirítjuk a lisztet, felöntjük a tejjel, sózzuk, és habverővel simára keverjük. Ha a hús félig megpuhult, hozzáadjuk a paradicsomkonzervet, sózzuk, fűszerezzük. Esetleg kevés vizet aláöntve puhára főzzük. A burgonya […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.05.08.

Hozzávalók

Elkészítése

A vöröshagymát finomra vágjuk, és olajon üvegesre pirítjuk. Rátesszük a darált húst, és lassan párolni kezdjük. Közben a burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, és felkarikázzuk. Vajban megpirítjuk a lisztet, felöntjük a tejjel, sózzuk, és habverővel simára keverjük. Ha a hús félig megpuhult, hozzáadjuk a paradicsomkonzervet, sózzuk, fűszerezzük.

Esetleg kevés vizet aláöntve puhára főzzük. A burgonya felét tepsibe tesszük, ráöntjük a besamel mártás felét, és rászedjük a húst. Elosztjuk rajta a maradék burgonyát, befedjük a mártás másik felével, majd megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített sütőben 160 fokon kb. 40-50 perc alatt megsül.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Olasz Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is