Elkészítése
Hozzávalók:
- 80 dkg burgonya
- 2 közepes vöröshagyma
- 30 dkg virsli
- 3 közepes paradicsom
- 4 közepes újhagyma
- 6 db tojás
- 10 dkg tömlős krémsajt
- 5 ek napraforgó olaj
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
Elkészítése:
A burgonyát megpucoljuk és felkockázzuk. Felforrósított olajon megdinszteljük, fedő alatt tovább sütjük, míg pici színt kap. Közben többször kevergetjük.
Közben megpucoljuk a hagymát és felszeleteljük a virslivel együtt. Megmosott paradicsomot cikkekre vágjuk, újhagymát zöldjével együtt felkarikázzuk.
Mindezt a burgonyához adjuk, és hagyjuk pirulni.
Közben a tojásokat összekeverjük a krémsajttal, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és a burgonyára öntjük, és készre sütjük.


