Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 80 dkg burgonya 2 közepes vöröshagyma 30 dkg virsli 3 közepes paradicsom 4 közepes újhagyma 6 db tojás 10 dkg tömlős krémsajt 5 ek napraforgó olaj só ízlés szerint bors ízlés szerint Elkészítése: A burgonyát megpucoljuk és felkockázzuk. Felforrósított olajon megdinszteljük, fedő alatt tovább sütjük, míg pici színt kap. Közben többször kevergetjük. Közben megpucoljuk […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2014.07.14.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 80 dkg burgonya
  • 2 közepes vöröshagyma
  • 30 dkg virsli
  • 3 közepes paradicsom
  • 4 közepes újhagyma
  • 6 db tojás
  • 10 dkg tömlős krémsajt
  • 5 ek napraforgó olaj
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint


Elkészítése:

A burgonyát megpucoljuk és felkockázzuk. Felforrósított olajon megdinszteljük, fedő alatt tovább sütjük, míg pici színt kap. Közben többször kevergetjük.

Közben megpucoljuk a hagymát és felszeleteljük a virslivel együtt. Megmosott paradicsomot cikkekre vágjuk, újhagymát zöldjével együtt felkarikázzuk.

Mindezt a burgonyához adjuk, és hagyjuk pirulni.

Közben a tojásokat összekeverjük a krémsajttal, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és a burgonyára öntjük, és készre sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is