Hozzávalók:
- 1 ek olaj
- 1 vöröshagyma
- 4 kicsi mézes sütnivaló kolbász
- 1 gerezd fokhagyma zúzva
- 1 fehérbab konzerv chiliszószban (40 dkg)
- 1 ek petrezselyem felaprítva
Elkészítése:
Forrósítsuk meg az olajat egy serpenyőben.Erős tűzön süssük az apróra vágott hagymát és a kolbászt 8-10 percig.A kolbászt közben sűrűn forgassuk, hogy minden oldala megpiruljon.Adjuk hozzá a fokhagymát, aztán a babkonzervet is és 1/2 konzervdoboznyi folyadékot.
Keverjük össze. Forraljuk fel, azután vegyük kisebbre a hőfokot a tűzhelyen, és főzzük 10 percig. A kolbász ha átfőtt, sózzuk, borsozzuk, és szórjuk rá a petrezselymet, majd tálaljuk.