Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Fasírtok, gombócok

Cseh burgonyatekercs

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Összegyúrjuk a tésztához valókat, majd egy kizsírozott konyharuhára kb. egy centi vastagra, téglalap alakban kinyújtjuk. Megkenjük a kockákra vágott szalonna, sonka, só és vagdalt petrezselyemmel ízesített tejföl keverékével, összegöngyöljük, és a konyharuhába bekötjük. Lobogó, sós vízben kb. fél óráig főzzük, majd a ruhából kibontva, forró tálra fektetjük. Tetejét vajban (vagy margarinban) pirított zsemlemorzsával szórjuk meg.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.04.22.

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Elkészítése

Összegyúrjuk a tésztához valókat, majd egy kizsírozott konyharuhára kb. egy centi vastagra, téglalap alakban kinyújtjuk. Megkenjük a kockákra vágott szalonna, sonka, só és vagdalt petrezselyemmel ízesített tejföl keverékével, összegöngyöljük, és a konyharuhába bekötjük. Lobogó, sós vízben kb. fél óráig főzzük, majd a ruhából kibontva, forró tálra fektetjük. Tetejét vajban (vagy margarinban) pirított zsemlemorzsával szórjuk meg.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is