Elkészítése
A kétféle húst megfűszerezzük, majd fokhagymával összedolgozzuk. Körülbelül 5 centis, 2 centi széles kolbászkákat formálunk belőle és olajon kisütjük.
A kétféle húst megfűszerezzük, majd fokhagymával összedolgozzuk. Körülbelül 5 centis, 2 centi széles kolbászkákat formálunk belőle és olajon kisütjük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A kétféle húst megfűszerezzük, majd fokhagymával összedolgozzuk. Körülbelül 5 centis, 2 centi széles kolbászkákat formálunk belőle és olajon kisütjük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.