Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 30 dkg marhahús 20 dkg sertéshús 10 dkg vöröshagyma só őrölt fekete bors erős paprika édesnemes paprika olaj petrezselyemzöld Elkészítése: A húsokat ledaráljuk, és a vöröshagymát reszeljük hozzá. Sóval, borssal, paprikával ízesítjük, majd 1 órát hűtőben érleljük. Utána 2 cm vastag, 5 cm hosszú rudakká formázzuk nedves kézzel. Ismét hűtőbe tesszük. 1 óra múlva […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kalla58
Beküldte: 2015.02.26.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 30 dkg marhahús
  • 20 dkg sertéshús
  • 10 dkg vöröshagyma
  • őrölt fekete bors
  • erős paprika
  • édesnemes paprika
  • olaj
  • petrezselyemzöld


Elkészítése:

A húsokat ledaráljuk, és a vöröshagymát reszeljük hozzá. Sóval, borssal, paprikával ízesítjük, majd 1 órát hűtőben érleljük.

Utána 2 cm vastag, 5 cm hosszú rudakká formázzuk nedves kézzel. Ismét hűtőbe tesszük. 1 óra múlva olajjal megkenjük, és nyáron lehetőleg faszénparázson, forgatva sütjük. Télen egy teflonos tepsibe helyezzük őket egymástól 4-5 cm távolságra és 160 fokos sütőben, légkeveréses grillezőn süssük szép pirosra.

Salátával, főtt burgonyával, friss hagymával körítjük, petrezselyemmel megszórjuk

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Szerb Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kalla58
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is