Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát apróra vágjuk, majd egy serpenyőben olajon megdinszteljük. Hozzáöntjük a csilis babot és felforraljuk az első rotyogásig. Ezután hozzáadjuk a lecsöpögtetett kukoricát, és ezt is összeforraljuk. Két babérlevelet is teszünk bele, hogy azok is egy kicsit megpuhuljanak. A fűszerezést mindenki saját ízlése szerint alakíthatja. Ha csípősebb változatot szeretnénk, használhatunk erős paprikakrémet és csípős pirospaprikát. […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.03.24.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát apróra vágjuk, majd egy serpenyőben olajon megdinszteljük. Hozzáöntjük a csilis babot és felforraljuk az első rotyogásig.

Ezután hozzáadjuk a lecsöpögtetett kukoricát, és ezt is összeforraljuk. Két babérlevelet is teszünk bele, hogy azok is egy kicsit megpuhuljanak.

A fűszerezést mindenki saját ízlése szerint alakíthatja. Ha csípősebb változatot szeretnénk, használhatunk erős paprikakrémet és csípős pirospaprikát.

Érdemes minden fűszer hozzáadása után megkóstolni a babot. Miután ízlés szerint megfűszereztük, tálalhatjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is