Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2 fej vöröshagyma zsír 1 kg darált marhahús 2 dl vörösbor vagy víz fél kiló fagyasztott kukorica fél kiló konzerv vörösbab 1 liter passata (paradicsom lé) 3 gerezd fokhagyma 1 piros kaliforniai paprika 1 csili paprika só bors örölt kömény szárított bazsalikom 1 teáskanál cukrozatlan kakaópor Elkészítése: A zsírt olvasszuk fel a bográcsban, majd dobjuk […]

Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
6 adag
Tancolo fakanal
Beküldte: 2016.08.17.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 fej vöröshagyma
  • zsír
  • 1 kg darált marhahús
  • 2 dl vörösbor vagy víz
  • fél kiló fagyasztott kukorica
  • fél kiló konzerv vörösbab
  • 1 liter passata (paradicsom lé)
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 piros kaliforniai paprika
  • 1 csili paprika
  • bors
  • örölt kömény
  • szárított bazsalikom
  • 1 teáskanál cukrozatlan kakaópor


Elkészítése:

A zsírt olvasszuk fel a bográcsban, majd dobjuk rá az apróra vágott vöröshagymát. Pirítsuk meg.

Adjuk hozzá a húst és sűrűn kevergetve süssük “fehéredésig” (a marha soha nem lesz fehér….szóval addig, amíg már nem nyers hús színe van).

Öntsük rá a passatát és a vörösbort, fűszerezzük. Tegyük bele a nagyon apróra vágott csilit is, magjával együtt.

Néha megkevergetve rotyogtatjuk egy fél órát.

Ekkor hozzáadjuk a kukoricát, a babot és a kockákra vágott paprikát is. További nagyjából fél óra múlva készen is van

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Tancolo fakanal
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is