Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A füstölt szalonnát összekockázzuk és serpenyőben zsírjára sütjük. Amikor majdnem kész, megpirítjuk benne az összekockázott hagymát és tarhonyát (a tarhonyát külön, szárazon egy serpenyőben megpirítjuk, és később adjuk hozzá). Fűszerezzük sóval, borssal, pirospaprikával, majd beleszeletelünk egy egész erős zöldpaprikát. Hozzáadjuk az összekockázott kolbászt, az apró kockára vágott burgonyát és fokhagymát, majd felöntjük annyi vízzel, hogy […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.07.12.

Hozzávalók

Elkészítése

A füstölt szalonnát összekockázzuk és serpenyőben zsírjára sütjük. Amikor majdnem kész, megpirítjuk benne az összekockázott hagymát és tarhonyát (a tarhonyát külön, szárazon egy serpenyőben megpirítjuk, és később adjuk hozzá). Fűszerezzük sóval, borssal, pirospaprikával, majd beleszeletelünk egy egész erős zöldpaprikát.

Hozzáadjuk az összekockázott kolbászt, az apró kockára vágott burgonyát és fokhagymát, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Egyet forraljuk, majd hozzáadjuk a külön megpirított tarhonyát, és letakarjuk. Ha elfőtte a levét, pótoljuk, amíg minden hozzávaló megpuhul. Savanyúsággal tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Magyar Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is