Elkészítése
Hozzávalók:
- 2 db csirke felső comb filé
- 1 pohár száraz fehérbor
- 1 csokor újhagyma
- 1 szál sárgarépa
- 15 dkg gomba
- 20 dkg paradicsom
- 1 db zöldpaprika
- só, frissen őrölt bors
- 1 közepes csilipaprika
- 1 kanál olíva olaj
Elkészítése:
A csirkecombokat felcsíkozzuk, 1 kanál olíva olajon alaposan megpirítjuk, és hozzáadunk 1 csilit apróra vágva. (ha nem szeretjük a nagyon csípőset, magozzuk ki előbb a csilit)
A felcsíkozott sárgarépa következik, majd a félbe, vagy negyedbe vágott paradicsomot is a serpenyőbe tesszük, és felöntjük a borral.
Hozzátesszük a gombát, az újhagymát durvára vágva, és a zöldpaprikát, amit előtte feldaraboltunk.
Megborsozzuk, és készre főzzük. Csípős vacsora, 3 – 4 fő részére.

