Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Rakott finomságok

Csirke kuglóf párolt zöldséggel

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Egy tálban összekeverjük a tejfölt, a tojást, a fűszereket és a reszelt sajtot. A tarját kockára vágjuk, és hozzáadjuk a keverékhez, végül pedig a csíkokra vágott csirkemellet is beleforgatjuk. A kuglófformát kivajazzuk, majd a bacon szeleteket úgy fektetjük bele, hogy a szeletek túllógjanak a forma szélén, így később be tudjuk takarni vele a tölteléket. Miután […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.07.

Hozzávalók

Elkészítése

Egy tálban összekeverjük a tejfölt, a tojást, a fűszereket és a reszelt sajtot. A tarját kockára vágjuk, és hozzáadjuk a keverékhez, végül pedig a csíkokra vágott csirkemellet is beleforgatjuk.

A kuglófformát kivajazzuk, majd a bacon szeleteket úgy fektetjük bele, hogy a szeletek túllógjanak a forma szélén, így később be tudjuk takarni vele a tölteléket. Miután az egész forma be van terítve baconnal, beleöntjük a tálban összekevert hozzávalókat.

Az előmelegített sütőben 180 fokon körülbelül 50 percig sütjük. Ezután egy tepsibe átfordítjuk a kuglófot, és még 10 percre visszatesszük a sütőbe, hogy a bacon szépen megpiruljon.

Közben a zöldségkeveréket egy pici vajon serpenyőben megpároljuk, majd ízlés szerint sóval, borssal, bazsalikommal és fokhagymával fűszerezzük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is