Elkészítése
A rizst megfőzzük. A felaprított hagymát és gombát olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a feldarabolt májat és tovább pirítjuk, majd sózzuk és borsozzuk. Beletesszük a zöldborsót. Az így kapott ragut elkeverjük a rizzsel.
A rizst megfőzzük. A felaprított hagymát és gombát olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a feldarabolt májat és tovább pirítjuk, majd sózzuk és borsozzuk. Beletesszük a zöldborsót. Az így kapott ragut elkeverjük a rizzsel.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A rizst megfőzzük. A felaprított hagymát és gombát olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a feldarabolt májat és tovább pirítjuk, majd sózzuk és borsozzuk. Beletesszük a zöldborsót. Az így kapott ragut elkeverjük a rizzsel.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.