Elkészítése
Először megfőzzük a krumplit, majd lehúzzuk a héját és hagyjuk kihűlni. Ezután lereszeljük, és szerecsendióval, ételízesítővel, valamint apróra vágott petrezselyemzölddel ízesítjük. Egy kis tej hozzáadásával jól összepürésítjük, hogy krémes állagú legyen. A csirkemájakat feldaraboljuk, minden májat körülbelül négy darabra, majd a gombát is felszeleteljük. (Én vargányagombát használtam, de más fajta gombával is ízletes lesz.)
A vöröshagymát apróra vágjuk, és olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a gombát, a csirkemájat, a felkockázott paradicsomot, a sárga paprikát, az őrölt borsot, és a zúzott fokhagymát. Az egészet kevergetve, pár perc alatt átsütjük, majd ételízesítővel megszórjuk.
Egy kapcsos tortaformát sütőpapírral kibélelünk, és elkezdjük rétegezni a hozzávalókat. Az alsó réteg a krumplipüré lesz, majd rákerül a májas-gombás keverék. Minden rétegre elszórtan nyomunk egy kevés Piros Aranyat. Folytatjuk a rétegezést, amíg el nem fogynak a hozzávalók.
Két tojást felverünk, és összekeverjük a tejföllel, majd ételízesítővel ízesítjük. Ezt az elegyet a torta tetejére öntjük, végül reszelt sajttal megszórjuk. Az egészet előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a teteje szépen megpirul és a sajt aranybarnára sül.
