Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Kevés olajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a zöldségkeveréket, és alaposan átpirítjuk, hogy az ízek jól érvényesüljenek. Nagyon kevés vízzel kicsit megpároljuk a zöldségeket. Közben a csirkemájat apró kockákra vágjuk. Amikor a zöldség újra zsírjára pirult, hozzáadjuk a májat, és óvatosan átforgatjuk, hogy minden oldala megpiruljon. Ízesítjük borssal, majd kevés vízzel rövid […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Tokajine Szebenszki Emerencia
Beküldte: 2013.03.10.

Hozzávalók

Elkészítése

Kevés olajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a zöldségkeveréket, és alaposan átpirítjuk, hogy az ízek jól érvényesüljenek. Nagyon kevés vízzel kicsit megpároljuk a zöldségeket. Közben a csirkemájat apró kockákra vágjuk.

Amikor a zöldség újra zsírjára pirult, hozzáadjuk a májat, és óvatosan átforgatjuk, hogy minden oldala megpiruljon. Ízesítjük borssal, majd kevés vízzel rövid ideig pároljuk.

Ezzel párhuzamosan kevés olajon megpirítjuk a rizst. Amikor a rizs már kifehéredett, kétszeres mennyiségű vizet öntünk rá, sóval és delikáttal ízesítjük, majd készre főzzük.

A főtt rizst összekeverjük a májas raguval, és kis ideig állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Tokajine Szebenszki Emerencia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is