Elkészítése
Kevés olajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a zöldségkeveréket, és alaposan átpirítjuk, hogy az ízek jól érvényesüljenek. Nagyon kevés vízzel kicsit megpároljuk a zöldségeket. Közben a csirkemájat apró kockákra vágjuk.
Amikor a zöldség újra zsírjára pirult, hozzáadjuk a májat, és óvatosan átforgatjuk, hogy minden oldala megpiruljon. Ízesítjük borssal, majd kevés vízzel rövid ideig pároljuk.
Ezzel párhuzamosan kevés olajon megpirítjuk a rizst. Amikor a rizs már kifehéredett, kétszeres mennyiségű vizet öntünk rá, sóval és delikáttal ízesítjük, majd készre főzzük.
A főtt rizst összekeverjük a májas raguval, és kis ideig állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!

