Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát meghámozzuk és apróra vágjuk, majd üvegesre pirítjuk a felmelegített olajon. Ezután hozzáadjuk a zúzott vagy reszelt fokhagymát, pirospaprikát és felöntjük kb 1 dl vízzel. Rátesszük az alapra a húsokat. Fűszerezzük sóval, borssal, paprikakrémmel és a húsleves kockával. Ezután hozzáadjuk a darabolt paprikát és paradicsomot, majd fedő alatt készre főzzük. Amikor a hús megpuhult, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2024.02.05.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát meghámozzuk és apróra vágjuk, majd üvegesre pirítjuk a felmelegített olajon. Ezután hozzáadjuk a zúzott vagy reszelt fokhagymát, pirospaprikát és felöntjük kb 1 dl vízzel.

Rátesszük az alapra a húsokat. Fűszerezzük sóval, borssal, paprikakrémmel és a húsleves kockával. Ezután hozzáadjuk a darabolt paprikát és paradicsomot, majd fedő alatt készre főzzük.

Amikor a hús megpuhult, akkor a tejföl-tejszín keverékében csomómentesre keverjük a lisztet és behabarjuk vele az ételünket.

Nokedlivel, tésztával vagy a kedvenc köretünkkel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is