Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Rakott finomságok

Csirkével rakott tök

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A burgonyát megpucoljuk, megfőzzük, majd vékonyra szeleteljük. Amíg fő, a tököt meghámozzuk, eltávolítjuk a magokat, fél centis szeletekre vágjuk, besózzuk, és állni hagyjuk. Felhasználás előtt leöntjük róla a levet. A combokat kicsontozzuk, sózzuk, borsozzuk, enyhén kiklopfoljuk. A paprikát és a hagymát felkarikázzuk. Egy tepsit kikenünk olajjal, majd rétegezzük az alapanyagokat: először a burgonyát, amit enyhén […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.07.23.

Hozzávalók

Elkészítése

A burgonyát megpucoljuk, megfőzzük, majd vékonyra szeleteljük. Amíg fő, a tököt meghámozzuk, eltávolítjuk a magokat, fél centis szeletekre vágjuk, besózzuk, és állni hagyjuk. Felhasználás előtt leöntjük róla a levet. A combokat kicsontozzuk, sózzuk, borsozzuk, enyhén kiklopfoljuk. A paprikát és a hagymát felkarikázzuk.

Egy tepsit kikenünk olajjal, majd rétegezzük az alapanyagokat: először a burgonyát, amit enyhén sózunk és borsozunk. Erre helyezzük a csirkecombot, majd a szalonnaszeleteket, rá a karikázott hagymát és paprikát, végül az egészet beterítjük a tökkel. A tök tetejét megszórjuk pirospaprikával, borssal, és ha kell, még sóval is. Ha maradt szalonna, apró kockákban a tök tetejére szórjuk.

A tejfölt a tojásokkal felverjük, majd egyenletesen a rakott rétegre öntjük. Végül megszórjuk reszelt sajttal.

Előmelegített sütőben készre sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Nyár Ételallergia: Gluténmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is