Elkészítése
A burgonyát megpucoljuk, megfőzzük, majd vékonyra szeleteljük. Amíg fő, a tököt meghámozzuk, eltávolítjuk a magokat, fél centis szeletekre vágjuk, besózzuk, és állni hagyjuk. Felhasználás előtt leöntjük róla a levet. A combokat kicsontozzuk, sózzuk, borsozzuk, enyhén kiklopfoljuk. A paprikát és a hagymát felkarikázzuk.
Egy tepsit kikenünk olajjal, majd rétegezzük az alapanyagokat: először a burgonyát, amit enyhén sózunk és borsozunk. Erre helyezzük a csirkecombot, majd a szalonnaszeleteket, rá a karikázott hagymát és paprikát, végül az egészet beterítjük a tökkel. A tök tetejét megszórjuk pirospaprikával, borssal, és ha kell, még sóval is. Ha maradt szalonna, apró kockákban a tök tetejére szórjuk.
A tejfölt a tojásokkal felverjük, majd egyenletesen a rakott rétegre öntjük. Végül megszórjuk reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben készre sütjük.
