Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A sózott karajszeleteket egy tepsi aljára tesszük. Készítünk egy öntetet: 2 dl olajat, ugyanennyi sört, tejet és paradicsomlevet összekeverünk, majd hozzáadunk egy kanál ételízesítőt. Az öntetet a húsra öntjük, a tepsit lefedjük fóliával, és előmelegített sütőben addig sütjük, míg a hús omlósan meg nem puhul. Amikor a hús megsült, reszelt sajttal megszórjuk, majd visszatesszük a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2013.01.09.

Hozzávalók

Elkészítése

A sózott karajszeleteket egy tepsi aljára tesszük.

Készítünk egy öntetet: 2 dl olajat, ugyanennyi sört, tejet és paradicsomlevet összekeverünk, majd hozzáadunk egy kanál ételízesítőt. Az öntetet a húsra öntjük, a tepsit lefedjük fóliával, és előmelegített sütőben addig sütjük, míg a hús omlósan meg nem puhul.

Amikor a hús megsült, reszelt sajttal megszórjuk, majd visszatesszük a sütőbe, hogy a sajt ráolvadjon. Burgonyával és rizzsel tálaljuk. Az étel különösen finom és omlós lesz a szaftos öntettől. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is