Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Csoda pecsenye recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 1 kg csontnélküli sertéskaraj (szeletelve )
  • 2 dl olaj
  • 2 db sör
  • 2 dl tej
  • 2 dl paradicsomlé
  • 1 evőkanál ételízesítő
  • só
  • reszelt sajt

Elkészítése

A sózott karajszeleteket egy tepsi aljára tesszük.

Készítünk egy öntetet: 2 dl olajat, ugyanennyi sört, tejet és paradicsomlevet összekeverünk, majd hozzáadunk egy kanál ételízesítőt. Az öntetet a húsra öntjük, a tepsit lefedjük fóliával, és előmelegített sütőben addig sütjük, míg a hús omlósan meg nem puhul.

Amikor a hús megsült, reszelt sajttal megszórjuk, majd visszatesszük a sütőbe, hogy a sajt ráolvadjon. Burgonyával és rizzsel tálaljuk. Az étel különösen finom és omlós lesz a szaftos öntettől. Jó étvágyat kívánok hozzá!

https://receptneked.wps.hu/egytaletelek/csoda-pecsenye/