Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Töltött káposzta

Csomboros töltött káposzta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A kolbászhúshoz adjuk a kockára vágott vöröshagyma felét, a tojást, a megmosott rizst. Jól összedolgozzuk és félretesszük. A maradék kockára aprított vöröshagymát megdinszteljük 5 dkg zsíron, rászórjuk a pirospaprikát, vigyázzunk, nehogy megégjen, majd gyorsan felengedjük 3 dl vízzel. Rárakjuk az apró savanyú káposztát, a felkockázott füstölt-húsos szalonnát és a karikára vágott kolbászt. A szármáknak a […]

Nehézségi szint:
Profiknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
12 adag
Mennyibe kerül?
Drága
Szekeres Lajosne Klari
Beküldte: 2020.11.23.

Hozzávalók

Elkészítése

A kolbászhúshoz adjuk a kockára vágott vöröshagyma felét, a tojást, a megmosott rizst. Jól összedolgozzuk és félretesszük.

A maradék kockára aprított vöröshagymát megdinszteljük 5 dkg zsíron, rászórjuk a pirospaprikát, vigyázzunk, nehogy megégjen, majd gyorsan felengedjük 3 dl vízzel.

Rárakjuk az apró savanyú káposztát, a felkockázott füstölt-húsos szalonnát és a karikára vágott kolbászt.

A szármáknak a vastag erét kivágjuk, majd megtöltjük a bekevert kolbászhússal.

A kész töltelékeket rárakjuk a káposztás alapra, végül a megmaradt apró káposztával befedjük.

Annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje, a fűszereket egyenletesen rászórjuk.

Lefedve, lassú tűzön készre főzzük. A főzés ideje kb 3 óra. Ha szükséges, utánízesítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Karácsonyi receptek Konyha: Magyar Évszak: Tél Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Drága Gyakorlat: Profiknak Fogás: Ebéd
Szekeres Lajosne Klari
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is