Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pörkölt, tokány, pecsenye

Csülök pörkölt

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 db csontozott csülök 3 ek zsír 1 db nagy vöröshagyma 1 mk őrölt fekete bors 1 mk őrölt fűszerkömény 1 ek pirospaprika 1 kk ételízesítő Elkészítése: A csülköt kicsontozom, a húst levágom, kockázom. A levágott bőrt és zsíros részt elrakom egy másik kajához. A fűszereket előkészítem. A zsíron a hagymát megdinsztelem, majd a fűszereket rászórom, utoljára a pirospaprikát (nehogy […]

Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
4 adag
adamsandorarpad
Beküldte: 2016.05.02.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 db csontozott csülök
  • 3 ek zsír
  • 1 db nagy vöröshagyma
  • 1 mk őrölt fekete bors
  • 1 mk őrölt fűszerkömény
  • 1 ek pirospaprika
  • 1 kk ételízesítő


Elkészítése:

A csülköt kicsontozom, a húst levágom, kockázom.

A levágott bőrt és zsíros részt elrakom egy másik kajához. A fűszereket előkészítem.

A zsíron a hagymát megdinsztelem, majd a fűszereket rászórom, utoljára a pirospaprikát (nehogy megkeseredjen), rárakom a felkockázott húst, felengedem annyi vízzel, hogy ne lepje el, majd fedő alatt puhára főzöm.

A vizet inkább folyamatosan pótlom hogy a pörkölt ne legyen leveses. Sült krumplival tálalom.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
adamsandorarpad
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is