Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2 db salátacukkini 1 nagy vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 5 dkg parmezán 5 dkg kecskesajt 1 tojás só bors 1 tk friss petrezselyemzöld 2 ek liszt zsemlemorzsa pár szem kapribogyó aprítva olaj a sütéshez Elkészítése: A cukkinit és a hagymát durvára reszeljük . Egy tálban elkeverjük a fűszerekkel, a villával összenyomott kecskesajttal és a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kalla58
Beküldte: 2015.03.06.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 db salátacukkini
  • 1 nagy vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 5 dkg parmezán
  • 5 dkg kecskesajt
  • 1 tojás
  • bors
  • 1 tk friss petrezselyemzöld
  • 2 ek liszt
  • zsemlemorzsa
  • pár szem kapribogyó aprítva
  • olaj a sütéshez


Elkészítése:

A cukkinit és a hagymát durvára reszeljük . Egy tálban elkeverjük a fűszerekkel, a villával összenyomott kecskesajttal és a zúzott fokhagymával.

Sót csak csipetet tegyünk bele, mert a sajt is sós. Evőkanalanként adagoljuk hozzá a lisztet, míg olyan állaga lesz, amiből golyókat tudunk formázni. Megformázzuk a golyókat, és forró olajban ropogósra sütjük

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kalla58
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is