Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Rakott finomságok

Darált húsos-gombás krumpli

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A krumplikat sós vízben feltesszük főni. Kevés olajon megfuttatjuk a felszeletelt hagymát és fokhagymát, majd hozzáadjuk a darált húst. Jól összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk majoránnával, és pirítjuk egy kicsit. Ezután hozzáadjuk a felszeletelt gombát, és együtt majdnem puhára pároljuk őket. Ezután lehet ízesíteni. A megfőtt krumplikat meghámozzuk és egy kiolajozott tálba elkezdjük beleszeletelni, picit sózzuk […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.01.24.

Hozzávalók

Elkészítése

A krumplikat sós vízben feltesszük főni. Kevés olajon megfuttatjuk a felszeletelt hagymát és fokhagymát, majd hozzáadjuk a darált húst. Jól összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk majoránnával, és pirítjuk egy kicsit. Ezután hozzáadjuk a felszeletelt gombát, és együtt majdnem puhára pároljuk őket. Ezután lehet ízesíteni.

A megfőtt krumplikat meghámozzuk és egy kiolajozott tálba elkezdjük beleszeletelni, picit sózzuk még. Merünk rá a gombás egyvelegből és meglocsoljuk a főzőtejszín és tejföl keverékével. Ezt rétegezzük, a tetejére krumpli kerüljön. Ráöntjük a maradék tejszín-tejföl keveréket, és megszórjuk reszelt sajttal. 180 fokos sütőben kb. 30 perc alatt pirosra sütjük.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is