Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A káposzta torzsáját kivágjuk, és a káposztát kuktában gőzön vagy rendes fazékban sós vízben megfőzzük. Közben a kicsontozott, kivert és besózott hússzeleteket a vajban ropogós pirosra sütjük. Kivajazott tűzálló tál aljára terítjük a laskára vágott káposzta felét, a hússzeletekkel befedjük, erre ismét káposztát terítünk, és az egészet leöntjük a pecsenyelével, amelyben simára kevertük a tejfölt. […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.02.01.

Hozzávalók

Elkészítése

A káposzta torzsáját kivágjuk, és a káposztát kuktában gőzön vagy rendes fazékban sós vízben megfőzzük. Közben a kicsontozott, kivert és besózott hússzeleteket a vajban ropogós pirosra sütjük. Kivajazott tűzálló tál aljára terítjük a laskára vágott káposzta felét, a hússzeletekkel befedjük, erre ismét káposztát terítünk, és az egészet leöntjük a pecsenyelével, amelyben simára kevertük a tejfölt. Reszelt sajttal meghintjük, és sütőben, közepes lángon, szép kérget sütünk a tetejére.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Ősz Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is