Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A burgonyát meghámozzuk, kockára vágjuk és annyi sós vízben, amennyi ellepi feltesszük főni. Amíg a burgonya fő, a hagymát, az apróra vágott szalonnával kevés zsíron pirosra sütjük. Amikor megsült félretesszük. A megfőtt burgonyát a főző vízben összetörjük és apránként hozzáöntjük a lisztet és jól elkeverjük. Evőkanál segítségével halmokat szaggatunk belőle és a hagymás, szalonnás zsírba […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
epertunder
Beküldte: 2013.01.19.

Hozzávalók

Elkészítése

A burgonyát meghámozzuk, kockára vágjuk és annyi sós vízben, amennyi ellepi feltesszük főni.

Amíg a burgonya fő, a hagymát, az apróra vágott szalonnával kevés zsíron pirosra sütjük. Amikor megsült félretesszük.

A megfőtt burgonyát a főző vízben összetörjük és apránként hozzáöntjük a lisztet és jól elkeverjük.

Evőkanál segítségével halmokat szaggatunk belőle és a hagymás, szalonnás zsírba fogatjuk őket.

Tepsibe tesszük a halmokat és ha marad hagymánk rálocsoljuk. Körülbelül 20 perc alatt megsütjük. Ízlés szerint fokhagymás tejföllel vagy reszelt sajttal tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Nagyon olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
epertunder
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is