Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 fej vöröshagyma zsír vagy olaj egy nagyobb fej káposzta törött paprika só köménymag füstölt sonka/oldalas/húsos szalonna Elkészítése: Nagyobb lábosban a zsíron/olajon megpirítom a szeletelt vöröshagymát és a vékony csíkokra vágott káposztát. Amikor már összeesett a káposzta, csipetnyi köménymaggal, jó evőkanálnyi törött paprikával megforgatom, majd felöntöm vízzel úgy, hogy ellepje. A tetejére ráteszem a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Beküldte: 2014.05.21.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 fej vöröshagyma
  • zsír vagy olaj
  • egy nagyobb fej káposzta
  • törött paprika
  • köménymag
  • füstölt sonka/oldalas/húsos szalonna


Elkészítése:

Nagyobb lábosban a zsíron/olajon megpirítom a szeletelt vöröshagymát és a vékony csíkokra vágott káposztát.

Amikor már összeesett a káposzta, csipetnyi köménymaggal, jó evőkanálnyi törött paprikával megforgatom, majd felöntöm vízzel úgy, hogy ellepje.

A tetejére ráteszem a füstölt húst. Ez lehet füstölt sonka, oldalas, húsos szalonna és lassan főzöm fedő alatt.

A hús sósságától függően ízesítem szükség szerint.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Nagyon olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is