Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Fasírtok, gombócok

Egybensült fasírt

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A darált húst a hideg vízben áztatott és kinyomkodott zsemléhez adjuk, majd ráütjük a tojásokat. Fűszerezzük sóval, borssal, pirospaprikával, apróra vágott vöröshagymával és az összepasszírozott fokhagymával. Az egészet alaposan összegyúrjuk, és hideg zsírral kikent tepsibe tesszük, majd megszórjuk zsemlemorzsával. Egy deci vizet öntünk mellé, ha több szaftot szeretnénk, akkor még zsírt is tehetünk mellé. A […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.02.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A darált húst a hideg vízben áztatott és kinyomkodott zsemléhez adjuk, majd ráütjük a tojásokat. Fűszerezzük sóval, borssal, pirospaprikával, apróra vágott vöröshagymával és az összepasszírozott fokhagymával. Az egészet alaposan összegyúrjuk, és hideg zsírral kikent tepsibe tesszük, majd megszórjuk zsemlemorzsával. Egy deci vizet öntünk mellé, ha több szaftot szeretnénk, akkor még zsírt is tehetünk mellé. A tepsit fóliával lefedjük és 1 órára a sütőbe tesszük. Ezután a fóliát levesszük, és a húst pirosra sütjük.

Köretnek mellé hagymás burgonyasaláta is kiváló.

Küldte: Blahunka Ági

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tejmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is