Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Káposztás egytálételek

Egyszerű húsos káposzta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg savanyú káposzta 10 dkg füstölt szalonna felkockázva 1 fej vöröshagyma apróra vágva 15 dkg füstölt kolbász krikázva 50 dkg sertés lapocka vagy dagadó kockákra vágva 1 evőkanál vegeta 2 kávéskanál fűszerpaprika 1 kávéskanál majoránna 5 dkg liszt só, őrölt bors, gulyáskrém ízlés szerint Elkészítése: A szalonnát kisütjük. A zsírján a hagymát megdinszteljük, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2017.11.13.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg savanyú káposzta
  • 10 dkg füstölt szalonna felkockázva
  • 1 fej vöröshagyma apróra vágva
  • 15 dkg füstölt kolbász krikázva
  • 50 dkg sertés lapocka vagy dagadó kockákra vágva
  • 1 evőkanál vegeta
  • 2 kávéskanál fűszerpaprika
  • 1 kávéskanál majoránna
  • 5 dkg liszt
  • só, őrölt bors, gulyáskrém ízlés szerint


Elkészítése:

A szalonnát kisütjük. A zsírján a hagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a fűszerpaprikát , majd a kimosott káposzta felét, a kolbászt és a húst. Elkeverjük, majd hozzáadjuk a maradék káposztát, vegetát, majoránnát, sót, borsot és gulyás krémet ízlés szerint.

Felöntjük annyi vízzel, hogy egy ujjnyira ellepje.

Mikor megfőtt, rászórjuk a lisztet, jól elkeverjük és összeforraljuk.

Tálaláskor vágott kaporral megszórjuk. Aki nem szereti, el is hagyhatja.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is