Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1,5 kg pulykacombfilé 2 vöröshagyma 5 gerezd fokhagyma 2 ek vargánya gombapor 1 tk borsikafű 1 tk rozmaring 1 tk bazsalikom 2 ek zsír (kacsa, liba, stb.) 1 dl száraz vörösbor só Elkészítése: A húst alaposan megmossuk, majd felkockázzuk. A vöröshagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk. A zsíron egy edényben megdinszteljük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
8 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
LigetiK
Beküldte: 2016.02.22.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1,5 kg pulykacombfilé
  • 2 vöröshagyma
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 2 ek vargánya gombapor
  • 1 tk borsikafű
  • 1 tk rozmaring
  • 1 tk bazsalikom
  • 2 ek zsír (kacsa, liba, stb.)
  • 1 dl száraz vörösbor


Elkészítése:

A húst alaposan megmossuk, majd felkockázzuk.

A vöröshagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk. A zsíron egy edényben megdinszteljük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, és 1-2 percig pirítjuk. Rászórjuk a fűszereket és a gombaport. Felöntjük borral, hozzáadjuk a  húst. Sózzuk és a fedő alatt puhára főzzük. Időnként keverjük át.

Ha megpuhult, galuskával, főtt tésztával vagy salátával kínáljuk. Főzelékek feltétjeként is megállja a helyét.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
LigetiK
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is