Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A káposzta levét kinyomkodjuk, a hagymát felkockázzuk. Egy edényben az olajon a hagymát és a káposztát megdinszteljük, közben megborsozzuk. A burgonyát meghámozzuk és lereszeljük, majd hozzáadjuk a lisztet, tojást, sót ízlés szerint, majd összekeverjük, hogy nokedli sűrűségű tésztát kapjunk. Közben sós vizet forralunk, majd kanállal beleszaggatjuk a tésztát. Mikor újra felforr még 5 percig főzzük. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2018.12.01.

Hozzávalók

Elkészítése

A káposzta levét kinyomkodjuk, a hagymát felkockázzuk.

Egy edényben az olajon a hagymát és a káposztát megdinszteljük, közben megborsozzuk.

A burgonyát meghámozzuk és lereszeljük, majd hozzáadjuk a lisztet, tojást, sót ízlés szerint, majd összekeverjük, hogy nokedli sűrűségű tésztát kapjunk.

Közben sós vizet forralunk, majd kanállal beleszaggatjuk a tésztát. Mikor újra felforr még 5 percig főzzük.

Kiszedjük, leöblítjük és lecsepegtetjük.

A dinsztelt káposztához keverjük a fűszerpaprikát. Tálaláskor a galuskák tetejére szórjuk. Aki szerei tehet rá tejfölt is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Szlovák Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is