Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Babos egytálételek

Egytálételek

Egyszerű tört paszuly

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A babot előző este beáztatjuk, másnap leöntjük róla a vizet. Felöntjük a babot friss vízzel, sót és babérlevelet adunk hozzá és feltesszük főni. Közben a hagymát felszeleteljük és az olajon megdinszteljük. Amikor a bab megfőtt, akkor a levét leöntjük, csak annyit hagyunk rajta, hogy villával össze tudjuk törni. Visszatesszük a tűzhelyre, mikor újra forr, akkor […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2020.06.29.

Hozzávalók

Elkészítése

A babot előző este beáztatjuk, másnap leöntjük róla a vizet.

Felöntjük a babot friss vízzel, sót és babérlevelet adunk hozzá és feltesszük főni.

Közben a hagymát felszeleteljük és az olajon megdinszteljük.

Amikor a bab megfőtt, akkor a levét leöntjük, csak annyit hagyunk rajta, hogy villával össze tudjuk törni.

Visszatesszük a tűzhelyre, mikor újra forr, akkor a lisztből és vízből habarást készítünk és a babhoz adjuk, majd jól összeforraljuk.

Tálaláskor a bab tetejére tesszük a dinsztelt hagymát.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is