Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az étel készítését megelőző nap a megmosott lencsét beáztatom. A gombát megtisztítom és felszeletelem, a meghámozott hagymát apróra vágom. A lencsét leszűröm, és másfél liternyi friss vízben puhára főzöm, majd turmixgép poharában pépesre zúzom (ez a lépés kihagyható). Egy fazékban az olajon megfonnyasztom a hagymát, majd beleöntöm a lencsét és hozzáteszem a gombaszeleteket. Sóval és […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.04.07.

Hozzávalók

Elkészítése

Az étel készítését megelőző nap a megmosott lencsét beáztatom.

A gombát megtisztítom és felszeletelem, a meghámozott hagymát apróra vágom. A lencsét leszűröm, és másfél liternyi friss vízben puhára főzöm, majd turmixgép poharában pépesre zúzom (ez a lépés kihagyható). Egy fazékban az olajon megfonnyasztom a hagymát, majd beleöntöm a lencsét és hozzáteszem a gombaszeleteket. Sóval és borssal fűszerezem. Felforralom, és 10 percig főzöm.

Végül a kevés levessel simára kevert tejföllel összeforralom. A húsevők tehetnek bele kolbászt!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is