Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az olajon kisütjük a szalonnát, majd ennek a zsírján (a szalonna is benne marad) megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát. Ha kicsit hűlt, akkor hozzáadjuk a darált húshoz, rátesszük a zúzott fokhagymát, ráütjük a tojásokat, rámorzsoljuk a vízbe vagy tejbe áztatott és kinyomkodott zsemlét vagy kenyeret. Fűszerezzük és alaposan összegyúrjuk. Ha túl lágy lenne a massza, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Alexandra1234
Beküldte: 2019.12.11.

Hozzávalók

Elkészítése

Az olajon kisütjük a szalonnát, majd ennek a zsírján (a szalonna is benne marad) megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát.

Ha kicsit hűlt, akkor hozzáadjuk a darált húshoz, rátesszük a zúzott fokhagymát, ráütjük a tojásokat, rámorzsoljuk a vízbe vagy tejbe áztatott és kinyomkodott zsemlét vagy kenyeret.

Fűszerezzük és alaposan összegyúrjuk. Ha túl lágy lenne a massza, akkor kevés zsemlemorzsával segíthetünk rajta.

Vizes kézzel közepes nagyságú golyókat formázunk, majd zsemlemorzsába forgatjuk.

Végül nem túl forró olajban aranybarnára sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Alexandra1234
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is