Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Fasírtok, gombócok

Fasírt hagymás paradicsommártásban

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A szalonnát kiolvasztjuk, a reszelt hagymát megpirítjuk benne, és a hússal, a zsemlemorzsával, a tojással, sóval meg borssal összegyúrjuk. Pogácsákat formálunk belőle, és bő, forró olajban ropogós pirosra sütjük. Az olajból két evőkanálnyit kiveszünk, először megpároljuk benne a karikákra vágott hagymát, majd beletesszük a paradicsompürét, a babérlevelet, a fokhagymát, a sót meg a borsot, és […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.12.24.

A húspogácsákhoz

A mártáshoz

Elkészítése

A szalonnát kiolvasztjuk, a reszelt hagymát megpirítjuk benne, és a hússal, a zsemlemorzsával, a tojással, sóval meg borssal összegyúrjuk. Pogácsákat formálunk belőle, és bő, forró olajban ropogós pirosra sütjük.

Az olajból két evőkanálnyit kiveszünk, először megpároljuk benne a karikákra vágott hagymát, majd beletesszük a paradicsompürét, a babérlevelet, a fokhagymát, a sót meg a borsot, és mártást főzünk belőle.

A húsgombócokat a mártásba tesszük és kis lángon 25 percig főzzük. Vízben főtt burgonya illik hozzá.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is